Rubók cégcsoport

Támogatások


Tisztelt Látogató!

Örömmel értesítjük Önöket, hogy a PM_KKVTELEP_2018 kódszámú, „mikro-, kis- és középvállalkozások telephelyfeltételeinek javítása Pest megye területén” tárgyú pályázati felhívásra a ”RUBÓK” Kft. által benyújtott pályázat támogatást nyert, 45%-os támogatási intenzitással.

A megítélt vissza nem térítendő támogatás összege nettó 73 751 625 Ft. A projekt a Pénzügyminisztérium támogatásával, a Pest megye Területfejlesztési Koncepciója 2014-2030 és Pest megye Területfejlesztési Programja 2014-2020 megvalósításához nyújtott célzott pénzügyi támogatásból valósul meg.

A vállalkozó a Vecsés, Széchenyi u. 2. sz. alatti CBA áruház energetikai korszerűsítését és akadálymentesítését kívánja megvalósítani, mely épület még 2004-ben épült, az akkor még korszerűnek számító épülethatároló szerkezetekkel. Az épület felújítása a dolgozók számára jobb munkakörülményeket teremt, az ügyfelek, vásárlók számára is magasabb színvonalú szolgáltatást fog nyújtani.

A fejlesztés a PM_KKTELEP_2018/58 azonosítószámú, „mikro-, kis- és középvállalkozások telephelyfeltételeinek javítása Pest megye területén” tárgyú projekt keretében valósul meg.

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2020. november 15.